Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Halk Arenası” bu hafta Edremit'ten yayın yapacak

 Halk Arenası” bu hafta Edremit

Usta Gazeteci ve Yazar Uğur Dündar'ın hazırladığı ve Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası” programı, 19 Mart Perşembe günü saat 20.00'da Edremit'ten canlı olarak yayınlanacak.

Usta Gazeteci ve Yazar Uğur Dündar’ın hazırladığı ve Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programı, 19 Mart Perşembe günü saat 20.00’da Edremit’ten canlı olarak yayınlanacak.
Halk TV ekranlarında her hafta ekranlara gelen ve ünlü gazeteci-yazar Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu “Halk Arenası” programı bu hafta Edremit’ten canlı olarak izleyicileri ile buluşacak. 19 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nden canlı olarak yayınlanacak “Halk Arenası”na CHP Ankara Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile TV Programcısı Sedef Kabaş konuk olarak katılacak.
“Halk Arenası” programına ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını söyleye Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu zor ve antidemokratik koşullarda, bağımsız, laik ve demokratik Türkiye özlemini her programında dile getiren usta gazeteci Uğur Dündar’ın sunacağı ‘Halk Arenası” programını Edremitli yurttaşlarımızla canlı olarak buluşturacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. CHP Milletvekilleri Sayın Aykut Erdoğdu ve Özgür Özel ile TV Programcısı Sayın Sedef Kabaş’ın katılacağı program için Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda, Akçay Kordon’da ve Edremit Cumhuriyet Meydanı ile Faruk Serpil Parkı’nda dev ekranlar kuracağız.” açıklamasında bulundu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı